Onsdagsbullen


Hejsan svejsan vad tiden rusar på. Förra veckan var källan inte inom gränsen så då uteblev bullen. Nu är den åter på vår sida vilket är trevligt.

Tidigare idag funderade jag på OM detta var mitt sista inlägg på en tid, då flytten närmar sig med stormsteg. Sen så kom jag på att de senaste månaderna har inte uppdaterats nämnvärt heller. Så även OM jag flyttar och inte skriver något så blir det ju precis som vanligt!

Trevlig onsdag alla!
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Janne skriver:

  Är det inte dags för en uppdatering snart och årets första bulle?

 2. ss skriver:

  Känns avlägset…

 3. Lorene skriver:

  I hate my life but at least this makes it bebleara.

 4. Gav,Osmosis must certainly have a metaphorical sense too, not just a technical sense. My use was an analogy. Anika, I would say that it’s a case of trying to fit an elephant into a mini, rather than verbosity. The only rhetorical flourish I use is a reference to the joke about the hunters who come across a pile of manure in the woods…

 5. http://www./ skriver:

  I’m really loving the theme/design of your blog. Do you ever run into any browser compatibility issues? A small number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any ideas to help fix this issue?

 6. Ce nom de gâteau me fait à chaque fois penser à un groupe de rock des années 80… mais je m’égare ! Je pense que je me serais battue avec les enfants pour avoir le dernier carré, alors, je note cette recette sans attendre :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.