Volvo

Posted by mobile phone:
Tråkigt att läsa att mitt stödköp av V70n i lördags inte räckte, åter varslas över 2000 pers från volvo. Svåra frågor detta vad som ska göras för att hindra raset för SAAB och volvo. Ska staten rädda bilbolagen som de gjorde med bankerna? Klurigt att svara på, dock undrar jag varför det har blivit som det är. Förr var saab och volvo förenat med tryggt, säkert och bra. Var kanske inte det bästa att sälja bolagen, även om det rimmar tokigt att staten sverige ska bygga bilar men det kanske inte är så tokig ide heller med lite nya varianter av folkrörelser? Partistrategiskt vore det nog fint för alliansen men vill du betala för att andra ska ha jobbet kvar?
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.