En Svensson!

Posted by mobile phone:
Igår köpte jag en V70 och det fanns inte på kartan att jag skulle handla volvo för någon månad sedan. Varför jag helt dissat volvo tidigare har jag inget bra svar till, beror nog mest på fördomen om att volvo är en svensson bil. Fast det är nog bara i sverige som den anses som en svenssonbruksbil. Hur tänkte jag då som korkat nog köper en bränsletörstig bil som inte är i närheten av driftsäkerhet som ex mazda och toyota? Jag tyckte helt enkelt att när jag satte mig i V70n så var det lite som att komma hem. Så nu är jag som sagt volvoägare, får den dock först på fredag, de ska väl fixa alla fel först ;)
Trevlig söndag alla! /Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.