Gammal är äldst


Jag är mäkta imponerad av Jörgen Persson! Att 42 år ung kämpa sig till semifinal i detta OS är en bragd. Jag blev rätt paff när jag läste att han fortfarande spelade. Trodde mera att han var med bara för att det inte finns någon annan som fortfarande spelar pingis i sverige. Nu kanske det är så ändå, vad vet jag.

Persson är väl en av få svenska ljusglimtar detta OS, oavsett hur det går för han i de två sista matcherna. Resten av ”toppen” tycker jag verkligen har vikt ner sig. Klüft idag var ett rejält fiasko. Men, då jag själv sitter fet och otränad så ska jag kanske hålla tyst?

Trevlig helg alla!
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Patrik Klüft skriver:

    Jo jo, snacka går ju. Fläskberg!

  2. Stefan skriver:

    Nu tycker jag ju att du var lite väl taskig mot din fru Patrik. Bättre lycka i London!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.