Rapport från kusten

Halloj alla!

Jag ville bara ge ett tecken från oss att allt är bra och att uppdateringsluckorna berott på det vanliga ”gör det sen”. Vi har i alla fall haft en toppenhelg och i går var det ett rackarns gött väder i Göteborg. Vi for dit till alla äkta Göteborgare drar då solen börjar visa sig, Slottsskogen! Barnvagnar överallt som mixades med brunstiga fåglar och nasare som försöker kränga ballonger till ockerpriser. Slottsskogen var precis som den brukar mao :)

Givetvis gick kameran varm och givetvis så hade jag inte energi att smocka upp dem på sidan i går. Har faktiskt funderat över att försöka skriva lite mera om vad vi pysslar med om dagarna men det blir som det oftast blir, ”jag gör det sen”.

Trevlig måndag alla!
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.