Vintern slår tillbaka


Snöar rejält vid västkusten idag och det var jag inte det minsta beredd på då gårdagen bjöd på ett kalasväder! GP.se rapporterar om flera trafikolyckor i länet. Hoppas att snöandet avtar under dagen.

Annars har det varit en fin helg bortsett från ishockey matchen VF-FBK. Vreden i min kropp var stor när Färjestad inte orkade med att måla en enda gång trots 5-3 spel två gånger om i första perioden. Gör man inte mål då i den svårspelade borgen, ja då är det kört. Blev en befrielse att zappa över till schlagerfinalen.

Vann rätt låt? Ja inte vet jag och jag hade ingen favorit heller så jag bryr mig inte om det. Dock tycker jag att hela finalen var en besvikelse. Kändes som att alla var lite less på allt tävlande och att de hade slut på idéer och engagemang. Eller så var det bara jag som var sur över hockeyn ;)

Trevlig måndag alla!
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Leffe skriver:

    Ja fy f*n va det har blåst idag. (och snöat)
    C3:an har gungat fram på vägen som en vårta på en discodansandes snubbes pung.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.