Slutspel!


Underbara tider! Hemska tider!

Det är onekligen med blandade känslor som jag har inför kommande slutspel. Det är givetvis kul men samtidigt påfrestande på kropp och själ. Att det blev FBK-Frölunda var ingen skräll och det är väl lika bra att få det hela avklarat.

Hur går det då?
Ja, det är en äckligt svårtippad serie tycker jag. Hjärtat säger givetvis Färjestad och hjärnan säger, just nu, också FBK men jag är inte det minsta säker på en triumf mot fjäderfäna. Men jag tippar 4-3 till Färjestad för något måste man ju tippa :)

Övriga serier tror jag går som följer.
HV71 РSkellefte̴ 4-1
Modo РTimr̴ 4-3
Link̦ping РDjurg̴rden 3-4

Hur tror ni det slutar?

Trevligt slutspel alla!
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Janne skriver:

  Mitt tips!
  HiV71-Skellefteå 4-2
  MODO-Timrå 4-2 hjärtat men vetefaan egentligen ;)
  Linköping-Djurgården 3-4 en skräll måste man få med ;)
  Fbk-Frölunda 4-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.