skandalen i parken

Vilken match det var i går! Var väl bara en streakare som fattades :) Hade iofs varit trevligare om Ljungberg hade fått dunkat in straffen och Sverige vunnit via 3-4 men jag tycker att det fattades ett korrekt beslut att avbryta festen. Hade förmodligen blivit ännu mera skandalscener om straffen skulle läggas.

Nu får man inte glömma bort att även på Sveriges nationalarena är det ibland svängdörrar in till planen. Tänker främst på matcherna med Brasilien som gäster. Märkligt att det ska vara så svårt att hindra folk springa in på planen.

På den lokala planen så är Elin förkyld och hade feber i går men är på ett ok humör trots det.

Trevlig Söndag alla.
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.