Halvrätt

Innan årets säsong tippade jag FBK-MODO i final. Nu blev det ju inte så och om någon frågade mig om vilket lag jag trodde mest på så var det så klart Färjestad. Starkt gjort av Modo att vinna den sjunde och avgörande matchen mot HV. Grattis Janne! Antar att det blir fest i kramfors ändå tills onsdagen då finalserien påbörjas.

Hur går det i finalen då? Well, jag tippar att LHC vinner. Spelar de som de gjorde mot FBK så blire guld till Linköping. Fast jag känner en som sa att ingen kan slå FBK fyra gånger så spela ej upp er lön på mina teser :)

Go afton.
/Stefan

Ps, hittade min andra FBK-handske idag, någon vänlig själ hade satt upp den på ett staket. Undrar bara vad handsken har gjort sedan i torsdags. Kanske insåg den att inte många gillar en Färjestadshandske i Göteborg och gick hem?

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kung Karol skriver:

    Äh! Lhc är överreklamerade efter vinsten mot föredettingarna från värmland!
    Nu får dom motstånd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.