Sicket fiasko

Okej, att kräva att FBK ska ständigt vara i final kanske blir lite tokigt men att förlora tre hemmamatcher och coacha sämre än en engelsk förbundskapten är fan skamligt. Råttet var mågat sedan länge och nu ställer jag mig tillsammans med andra i kören som vill få bort Melin.

Trodde på honom innan säsongen, var mycket skeptisk under hösten, tyckte han fick igång sin ev game plan efter jul men nu känns det som att jag har blivit lurad. Är tydligen lätt att stå brevid ett självspelande piano, vist har han haft del i att det gick bra. Men när en coach står med armarna i kors match efter match när det går dåligt, ja, då tryter mitt humör. Kan väl för fan åtminstone försöka att göra något. Ogillar coacher som även vid timeouterna bara står bakom spelarna och glor. En riktig vinnare vänder motgång till framgång.

LHC ska ha en eloge för sin insats. Det kommer nog bli flera som sparkar sina tränare månaderna innan slutspelet nästa år, för två år i rad har det nu gett effekt.

Vår vän Janne fick rätt. Alla kunde visst slå alla. Jag var så säker på ett nytt guld i år men jag är nu ännu mera säker på att FBK vinner nästa år, om Melin får foten vill säga.

Go natt.
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Janne skriver:

    Jag beklagar verkligen men så är livet i sportens värld.
    På lördag blir väl mitt modohelvetet utslaget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.