sport när det är som bäst

Har nyss bevittnat en tokhärlig drabbning mellan Frölunda och Luleå som Luleå vann på övertid med 5-4. Vilken match! Vilket drama och slutspelet har inte ens börjat. Underbart! Att Frölunda torskade viktiga poäng gör min vistelse i Göteborg lite mera behaglig :)

FBK lyckades inte göra ett mål ikväll, who cares, vi vann ju serien! Om några veckor är ett nytt guld i Karlstad.

Ser fram emot fredag, blir nog spännande då med. Ibland är sport bara så sanslöst härligt ;)

/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Janne skriver:

  Måste säga grattis till guldet som du verkar så säker på tycker det är tvärtom,
  sluspelet i år kan sluta hur som helst så skulle inte förvåna mig om lag 7 eller 8 kan gå hela vägen så tätt är det.
  Missade matchen sist tyvärr hade varit en höjdare.

 2. Steffo skriver:

  Ja visst är det jämnt! Säger jag inget om, men att något lag ska slå FBK i en 7-matchserie ser jag inte så värst troligt. Men visst fasen har större under skett och bara för att jag tror på FBK så betyder det inte att det blir så. Men formmässigt ser inte jag att något lag är i närheten, möjligtvis LHC och Mora.

  Nu tippade jag iofs Philly som mästare i NHL också ;)

  Kul blir det iallafall hur det nu än går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.