Stavas kannibal, hannibal?

På bussen hem idag satt några fjortisar och gapade högt om allt och inget. Plötsligt utbrister en av dem ”Fy faaaaaaan, ska de göra en kannibal film!” var på en av de andra fjortisarna svarar efter en kortare betänks tid. ”Ah men, kannibal stavas väl inte hannibal, eller?”, ”kanske det gör” svarade den första fjortisen. ”Men vaddå hannibal riiising?” Mera hann de ej säga ang filmaffischen nedan då de gick av bussen.

Vet ej om man ska skratta eller gråta :)
/Stefan

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Leffe skriver:

    det där passar in på tjuvlyssnat.se eller vad siten nu hette

  2. Stefan skriver:

    Hehe, ok, den sidan ska jag kolla upp och se vad det är för nåe :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.